fredag 4 juli 2008

Visningshus

Nu har vi varit och besökt Björklidens visningshus. Det är en annan husmodell än vad vi skall ha men det kändes bra inuti huset.

Vi har bytt dom svarvade stolparna på förstukvistan mot raka istället.
Sedan så har vi 45 graders takvinkel, balkong och två 3-fackskupor.





7 kommentarer:

Vi bygger ett Doppingen hus sa...

Hej hej!
Vad spännande att ni ska bygga ett Björklidenhus. Våra tankar går också åt det hållet. För 1 månad sedan besökte vi också deras visningshus. Vi är dock inne på en Villa Kavat. Vill ni lägga ut vad ni har valt extra, samt vad det kostar och om ni har valt bort någonting??
MVH Gabriella

falken sa...

Hej!

Har lagt in lite priser på bloggen.
Hoppas det kan vara till hjälp.
// Mia

Anonym sa...

Hej!

Vi bygger en härlig från björklidenhus. Vi har valt 3-facks takkupa fram, luftintag till öppen spis, innerdörrar, spångolv öv, dubbelfönster i köket, ekluckor kök, inbyggnadskök. Vårat hus står upp men är inte klart invändigt. Plattan håller på och torkar ur...
En sak som är synd är att vi inte visste att vi kunde ta 45-graders taklutning. Det hade vi valt isåfall. Har ni fått någon bild på hur huset kommer att se ut när det är klart med era tillval. Vi var spända på att se hur vårat skulle se ut klart eftersom att vi inte hade sett mer än på bygglovet, hur det skulle bli med dubbelfönster i köket.

falken sa...

Hej Anonym

Vi tänkte från början ha mansardtak på huset men det föll pga detaljplanen så då kom Björkliden men förslaget om 45 gradig takvinkel. Det ingår ju egentligen inte i Favoritserien men dom planerar nu att ha ett sådant hus i sitt sortiment.

Vi har inte heller någon bild av hur huset kommer se ut när det är klart, förutom i huvudet så klart.
Har bara sett ritningarna.

Att ha 2 fönster i köket blir nog jättebra, det är ganska få fönster överhuvudtaget på huset, skulle varit fint med fönster på gavlarna oxå.

Finns det några bilder på ert resta hus?

Mvh Mia

Anonym sa...

Ja, vi har bilder men det verkar inte som att jag kan bifoga dem här... Har du någon mailadress?

Mvh Ann

Anonym sa...

Hej!

Försökte skriva här tidigare, men vet ej om det blev registrerat. Det finns kort på vårt resta härlig med dubbelfönster i köket, men jag verkar inte kunna lägga ut dem här. Har ni någon mailadress?`

Mvh Ann

falken sa...

Hej Ann

Våran mailadress är: michael.falk@comhem.se

Skall bli spännande att se erat hus!

//mia